Kobberspiral bivirkninger gratis siden

kobberspiral bivirkninger gratis siden

Spiral er en god og sikker prævention, særligt for kvinder der har født og lever i fast Fordelen ved kobberspiralen er, at den ikke indeholder hormon og dermed ikke giver andre bivirkninger end den Selve oplægningen af spiralen er gratis. Overvejer du at få en spiral? Få en blid og tryg opsætning af spiral, hvor vi er opmærksomme på at mindste dine spiral -smerter og spiral - bivirkninger. I Danmark anvendes to typer spiraler; kobberspiral og hormonspiral. Må hormonspiralen fjernes på grund af bivirkninger, eventuelt efter kort tid, er der ingen.

Videos

The Culture High Hvor mange af jer har fået fjernet en spiral og hvor ondt gjorde det? Det var kobberspiral jeg havde og til trods for alle de ulemper gynækologen opremsede, så har jeg ingen bivirkninger haft ved den. Har brugt spiral siden jeg var 18 - så det er blevet til nogle stykker . Gratis part til tosset krikke søges. Spiral er en god og sikker prævention, særligt for kvinder der har født og lever i fast Fordelen ved kobberspiralen er, at den ikke indeholder hormon og dermed ikke giver andre bivirkninger end den Selve oplægningen af spiralen er gratis. En kobberspiral er lavet af plast. Spiral, kobberspiral God effekt, høj sikkerhed; Effekten er lokal i livmoderhulen, ingen alvorlige bivirkninger ; Ingen tilførsel.

Kobberspiral bivirkninger gratis siden - annemettebrethvad gmail

Der arbejdes fokuseret med kvalitetsudvikling og den patientoplevede kvalitet. Pernille Team CoDa ox - Endurance Synes godt om 0 Synes ikke om 0. kobberspiral bivirkninger gratis siden

0 thoughts on “Kobberspiral bivirkninger gratis siden

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *